Anamarija Lampič in novi Citroën C3 – Avtohiša Kranj

Anamarija Lampič in novi Citroën C3

Anamarija Lampič, naša najboljša športnica preteklega leta in dobitnica malega kristalnega globusa, je tudi v letošnji sezoni glavni adut Avtohiše Kranj. Na nordijskem svetovnem prvenstvu v Oberstdorfu nas je ponovno razveselila z osvojeno bronasto medaljo v šprintu tekačic v klasični tehniki in prav tako v šprintu dvojic. Kot ponosni mobilni partner in pokrovitelj ji iskreno čestitamo za vse dosedanje vrhunske dosežke.

Zanesljivo mobilnost Anamariji Lampič in njenim kolegom reprezentantom med sezono zagotavljajo vozila znamke Citroën. Vlogo voznika za prevoz na tekme svetovnega pokala in preostale športne preizkušnje največkrat prevzame glavni trener reprezentance. Svoje poti v Sloveniji in prevoze na treninge pa mlada šampionka premaguje z novim Citroënom C3 iz Avtohiše Kranj. Želimo, da z njim še naprej "zmaguje" na razdaljah, pa naj gre za tiste v avtomobilu ali na tekaških smučeh.

Navijajte z nami in izberite svojega Citroëna tudi vi avtohisa-kranj.si.

Anamarija Lampič, dobitnica srebrne medalje z zadnjega Svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju in nosilka bronaste medalje v skupnem seštevku sprinta v pretekli sezoni, bo tudi v prihajajoči sezoni naš glavni adut za uspehe, katerih del je postala tudi Avtohiša Kranj in blagovna znamka Citroën.

Kot mobilni partner in pokrovitelj slovenske biatlonske ekipe, smo v uporabo predali novega Citroëna C3, ki ga bo uporabljala naša najboljša tekačica na smučeh Anamarija Lampič.

Mi ji ob tej priložnosti želimo veliko uspehov na snegu ter veliko varnih in udobnih kilometrov na cesti.

© 2024 Avtohiša Kranj - Prodaja novih vozil CITROËN

Izdelava in vzdrževanje: Utrdba d.o.o.