Aktualno – Avtohiša Kranj

Aktualno

KDAJ IN ZAKAJ PREOBUTI VAŠEGA JEKLENEGA KONJIČKA?

S toplejšimi dnevi prihaja tudi čas, da preobujete vašega jeklenega konjička. Ustrezne pnevmatike opravljajo izredno pomembno delo, da zagotovijo čim boljši oprijem s cestiščem, saj so edini stik našega vozila s cesto. Kakovost pnevmatik vašega vozila vpliva na zaviralni čas, oprijem, obrabo in tudi porabo goriva.
Preberite več
Zaposlujemo Avtohiša Kranj

PRIDRUŽI SE NAŠI EKIPI V AVTOHIŠI KRANJ

Zaposlimo osebo za prodajo in nabavo nadomestnih delov ter pomoč pri sprejemu strank. Če te delo povezano z avtomobili in strankami veseli ter si želiš nove zaposlitvene priložnosti, potem nikar ne odlašaj. Oddaj prijavo in deli svoje talente in zagnanost z nami.
Preberite več

Na kaj velja pomisliti še pred nakupom strešnega kovčka?

Zima, poletje in vse vmes. Strešni kovček je uporabno nadomestilo za prostornejše vozilo, saj lahko vanj spravimo smuči, smučarske čevlje, redno prtljago ali vse poletne rekvizite za plažo. Nekateri vanje spravljajo tudi otroške vozičke in poganjalce, skratka zares raznovrstno prtljago. Vendar kako se odločiti katerega izbrati? S koliko litri volumna in kakšnimi lastnostmi. Ali tudi tu velja rek »malo denarja, malo glasbe«?
Preberite več

Test zimskih pnevmatik za sezono 2021/2022

Vsekakor je po padcu zunanjih temperatur smiselno obuvala vozila zamenjati z zimsko kolekcijo. Kaj priporočajo strokovnjaki pri nemškem ADAC-u? Pod drobnogled smo vzeli rezultate 15-, 16- in 17-palčnih pnevmatik.
Preberite več
logo-avtohisa-kranj

PRENOVA LOGOTIPA AVTOHIŠE KRANJ

S posodobljenim logotipom podjetja bomo lahko še naprej krepili in gradili našo prepoznavnost. Logotip je preprost in hkrati eleganten z zelo modernim pridihom. Skupaj z znakom izražata dinamičnost, kot vozilo/kolo v gibanju.
Preberite več

MENJAVA POGONSKEGA JERMENA

Preverite zakaj je potrebna menjava pogonskega jermena in kdaj je priporočljiva zamenjava. Pri zamenjavi jermena je potrebno paziti na pravilno vgradnjo, saj nepravilna vgradnja lahko vodi do večjih poškodb motorja. Ne odlašajte in menjavo pogonskega jermena prepustite našim strokovnjakom ter izkoristite akcijsko ponudbo za vozila Citroën že od: 195€ (za bencinske motorje) in 350€ (za dizelske motorje)!
Preberite več

ANAMARIJO LAMPIČ JE OČARAL CITROËN BERLINGO

Anamarija Lampič, naša predstavnica in najboljša tekačica na smučeh, je prikupnega športnega Citroëna C3 zamenjala za prostornejšega Berlinga. Tako bo za svoje poti v prostem času in prevoze na treninge odslej uporabljala vsestranskega enoprostorca, ustvarjenega za družine ali posameznike, ki so naklonjeni športnim aktivnostim.

Preberite več

Za vozila Citroën
skrbimo že 20 let!

Za dolge in zanesljive poti z vozili Citroën v AVTOHIŠI KRANJ skrbimo že 20 let.

S ponosom in veseljem smo sprejeli priznanje za dolgoletno sodelovanje in strokovnost na področju prodaje in servisiranja vozil Citroën. Ob tej priložnosti se tudi zahvaljujemo vsem našim cenjenim strankam, zaposlenim in predstavnikom znamke vozil Citroën.

Preberite več

© 2023 Avtohiša Kranj - Prodaja novih vozil CITROËN

Izdelava in vzdrževanje: Utrdba d.o.o.

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke". S tem je omogočena najboljša uporabniška izkušnja. Če še naprej uporabljate to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali spodaj kliknete "Sprejmi", s tem soglašate.

Zapri