Aktualno – Avtohiša Kranj

Aktualno

KDAJ IN ZAKAJ PREOBUTI VAŠEGA JEKLENEGA KONJIČKA?

S toplejšimi dnevi prihaja tudi čas, da preobujete vašega jeklenega konjička. Ustrezne pnevmatike opravljajo izredno pomembno delo, da zagotovijo čim boljši oprijem s cestiščem, saj so edini stik našega vozila s cesto. Kakovost pnevmatik vašega vozila vpliva na zaviralni čas, oprijem, obrabo in tudi porabo goriva.
Preberite več
avtohisa-kranj.si - klima

PREGLED DELOVANJA KLIMATSKE NAPRAVE VOZILA

Ne prepuščajte brezskrbnega poletja naključju in pravočasno poskrbite za ustrezno redno vzdrževanje klimatske naprave vašega vozila. Z rednimi pregledi boste zagotovili optimalno delovanje in podaljšali življenjsko dobo klimatske naprave, z dezinfekcijo pa uničili škodljive mikroorganizme in odpravili morebitne neprijetne vonjave.
Preberite več
Free2move car sharing

NAJEM VOZILA CITROËN FREE2MOVE

Potrebujete enoprostorca le za družinske počitnice, kombi za selitev, SUV za vikend ali avtomobil za vožnjo po mestu?
V Avtohiši Kranj imamo rešitev za vaše potovalne potrebe.
Preberite več

Na kaj velja pomisliti še pred nakupom strešnega kovčka?

Zima, poletje in vse vmes. Strešni kovček je uporabno nadomestilo za prostornejše vozilo, saj lahko vanj spravimo smuči, smučarske čevlje, redno prtljago ali vse poletne rekvizite za plažo. Nekateri vanje spravljajo tudi otroške vozičke in poganjalce, skratka zares raznovrstno prtljago. Vendar kako se odločiti katerega izbrati? S koliko litri volumna in kakšnimi lastnostmi. Ali tudi tu velja rek »malo denarja, malo glasbe«?
Preberite več

Test zimskih pnevmatik za sezono 2021/2022

Vsekakor je po padcu zunanjih temperatur smiselno obuvala vozila zamenjati z zimsko kolekcijo. Kaj priporočajo strokovnjaki pri nemškem ADAC-u? Pod drobnogled smo vzeli rezultate 15-, 16- in 17-palčnih pnevmatik.
Preberite več
logo-avtohisa-kranj

PRENOVA LOGOTIPA AVTOHIŠE KRANJ

S posodobljenim logotipom podjetja bomo lahko še naprej krepili in gradili našo prepoznavnost. Logotip je preprost in hkrati eleganten z zelo modernim pridihom. Skupaj z znakom izražata dinamičnost, kot vozilo/kolo v gibanju.
Preberite več

MENJAVA POGONSKEGA JERMENA

Preverite zakaj je potrebna menjava pogonskega jermena in kdaj je priporočljiva zamenjava. Pri zamenjavi jermena je potrebno paziti na pravilno vgradnjo, saj nepravilna vgradnja lahko vodi do večjih poškodb motorja. Ne odlašajte in menjavo pogonskega jermena prepustite našim strokovnjakom ter izkoristite akcijsko ponudbo za vozila Citroën že od: 195€ (za bencinske motorje) in 350€ (za dizelske motorje)!
Preberite več

© 2024 Avtohiša Kranj - Prodaja novih vozil CITROËN

Izdelava in vzdrževanje: Utrdba d.o.o.