Aktualno – Avtohiša Kranj

Aktualno

JESENSKI PREGLED VOZILA ZA 19,99€

Je vaše vozilo pripravljeno na nove vozne razmere? Želite sebi in sopotnikom zagotoviti brezskrbno vožnjo? Znebite se skrbi in preverite stanje vašega vozila še danes.

Z vašim Citroënom se zapeljite do pooblaščenega servisa AVTOHIŠE KRANJ na PREGLED 20 VITALNIH TOČK VOZILA ZA LE 19,99 € ter PRIHRANITE 20 € PRI REDNEM SERVISU.

Preberite več

MENJAVA POGONSKEGA JERMENA

Preverite zakaj je potrebna menjava pogonskega jermena in kdaj je priporočljiva zamenjava. Pri zamenjavi jermena je potrebno paziti na pravilno vgradnjo, saj nepravilna vgradnja lahko vodi do večjih poškodb motorja. Ne odlašajte in menjavo pogonskega jermena prepustite našim strokovnjakom ter izkoristite akcijsko ponudbo za vozila Citroën že od: 195€ (za bencinske motorje) in 350€ (za dizelske motorje)!
Preberite več

ANAMARIJO LAMPIČ JE OČARAL CITROËN BERLINGO

Anamarija Lampič, naša predstavnica in najboljša tekačica na smučeh, je prikupnega športnega Citroëna C3 zamenjala za prostornejšega Berlinga. Tako bo za svoje poti v prostem času in prevoze na treninge odslej uporabljala vsestranskega enoprostorca, ustvarjenega za družine ali posameznike, ki so naklonjeni športnim aktivnostim.

Preberite več

Pregled delovanja klimatske naprave vozila

Ne prepuščajte brezskrbnega poletja naključju in pravočasno poskrbite za ustrezno redno vzdrževanje klimatske naprave vašega vozila. Z rednimi pregledi boste zagotovili optimalno delovanje in podaljšali življenjsko dobo klimatske naprave, z dezinfekcijo pa uničili škodljive mikroorganizme in odpravili morebitne neprijetne vonjave.

Preberite več

Za vozila Citroën
skrbimo že 20 let!

Za dolge in zanesljive poti z vozili Citroën v AVTOHIŠI KRANJ skrbimo že 20 let.

S ponosom in veseljem smo sprejeli priznanje za dolgoletno sodelovanje in strokovnost na področju prodaje in servisiranja vozil Citroën. Ob tej priložnosti se tudi zahvaljujemo vsem našim cenjenim strankam, zaposlenim in predstavnikom znamke vozil Citroën.

Preberite več

KDAJ IN ZAKAJ PREOBUTI VAŠEGA JEKLENEGA KONJIČKA?

S toplejšimi dnevi prihaja tudi čas, da preobujete vašega jeklenega konjička. Znano je, da vožnja z zimskimi pnevmatikami skozi celo leto ni priporočljiva oziroma je lahko celo nevarna. Ustrezne pnevmatike opravljajo izredno pomembno delo, da zagotovijo čim boljši oprijem s cestiščem, saj so edini stik našega vozila s cesto. Kakovost pnevmatik vašega vozila vpliva na zaviralni čas, oprijem, obrabo in tudi porabo goriva.
Preberite več

Anamarija Lampič in novi Citroën C3

Anamarija Lampič, naša najboljša športnica preteklega leta in dobitnica malega kristalnega globusa, je tudi v letošnji sezoni glavni adut Avtohiše Kranj. Na nordijskem svetovnem prvenstvu v Oberstdorfu nas je ponovno razveselila z osvojeno bronasto medaljo v šprintu tekačic v klasični tehniki in prav tako v šprintu dvojic. Kot ponosni mobilni partner in pokrovitelj ji iskreno čestitamo za vse dosedanje vrhunske dosež
Preberite več

MOBILNOST ZA NAŠE CENJENE STRANKE

V Avtohiši Kranj poskrbimo za mobilnost naših strank tudi, ko je vaše vozilo na popravilu. Nudimo različne možnostmi prevozov: brezplačno nadomestno vozilo, organiziramo brezplačni prevoz v naši bližini ...
Preberite več

© 2021 Avtohiša Kranj - Prodaja novih vozil CITROËN

Izdelava in vzdrževanje: Utrdba d.o.o.

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke". S tem je omogočena najboljša uporabniška izkušnja. Če še naprej uporabljate to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali spodaj kliknete "Sprejmi", s tem soglašate.

Zapri