Pogoji uporabe – Avtohiša Kranj

Pogoji uporabe

Omejitev odgovornosti

Vsa gradiva in informacije objavljene na spletnem mestu www.avtohisa-kranj.si so last podjetja AVTOHIŠA KRANJ, d.o.o. (v nadaljevanju: AVTOHIŠA KRANJ) in/ali blagovne znamke CITROËN ter so informativne narave. Vsi uporabniki uporabljajo navedene spletne strani na lastno odgovornost.
Ne podjetje AVTOHIŠA KRANJ, ne katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri nastajanju, ustvarjanju in izdelavi tega spletnega mesta, ali še sodeluje pri nadgradnjah in pridobitvi novih informacij in gradiv, ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na spletnem mestu, ali za kakršnekoli druge napake, ki bi nastale v zvezi s tem. Podjetje AVTOHIŠA KRANJ tudi ne sprejema odgovornosti za zahtevke ali izgube, ki bi bile povezane z zanašanjem na vsebino tega spletnega mesta, ali za kakršnokoli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena zaradi uporabe objavljenih informacij. Podjetje AVTOHIŠA KRANJ ne more biti odgovoren za kakršnekoli poškodbe računalniške opreme ali aplikacije, s katero je mogoče dostopati do teh spletnih strani. Prav tako podjetje ni odgovorno za nikakršno škodo, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletnega mesta www.avtohisa-kranj.si. Podjetje si bo po najboljših močeh trudilo za ažurnost, pravilnost in popolnost podatkov na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih odgovornosti za njihovo ažurnost, pravilnost in popolnost.

Omejitev uporabe in dostopa do informacij in gradiv

Dovoljeno je tiskanje in nalaganje vsebin z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje vsebin in informacij ali njihovo pošiljanje po pošti ali razširjanje brez predhodnega pisnega dovoljenja je strogo prepovedano.
Podjetje AVTOHIŠA KRANJ lahko kadarkoli po lastni presoji in brez prejšnjega opozorila onemogoči uporabo administrativnega okolja spletnega mesta vsakemu, ki bi z neprimerno, lažno ali zavajajočo vsebino povzročal ali utegnil povzročiti škodo posamezniku ali tretji osebi, oziroma delovala v nasprotju s tem pravnim obvestilom.

Varstvo podatkov

Podjetje AVTOHIŠA KRANJ zbira podatke o vaši uporabi spletnega mesta www.avtohisa-kranj.si in ti podatki so anonimni, ki jih bo podjetje uporabilo le za lastne evidence.
Za uporabo osebnih podatkov uporabnikov bo spletna aplikacija posebej opozorila na potrditev dovoljenja. V teh primerih se podjetje AVTOHIŠA KRANJ obvezuje, da bo spoštovalo in varovalo vašo zasebnost ter posredovane podatke obravnavalo in obdelovalo v skladu z veljavno zakonodajo.

Piškotki

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletno mesto, ki ga obiščete, pošlje brskalniku. Spletno mesto si lahko z njim zapomni podatke o vašem obisku, na primer izbrani jezik in druge nastavitve. Tako je lahko vaš naslednji obisk istega mesta bolj uporaben in lažji. Piškotki imajo pomembno vlogo. Uporaba spleta bi bila brez njih znatno manj prijetna.

V letu 2013 je pričel veljati Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki prinaša nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje ali dostop do informacij na spletnih straneh. Naša spletna stran uporablja piškotke. Poleg piškotkov nujno potrebnih za delovanje spletne strani uporabljamo Google Analytics, ki tudi uporablja piškotke. Lahko izbrišete ali blokirate vse piškotke te spletne strani, toda potem nekateri deli strani ne bodo delovali.

Piškotke uporabljamo za to, da štejemo, koliko obiskov ima naša spletna stran. Seznam piškotkov, ki jih uporablja naša spletna stran:

 • _ga – Piškotek storitve Google Analytics. Piškotek se uporablja za razlikovanje med uporabniki in sejami. Piškotek se posodobi vsakič, ko se podatki pošljejo Google Analytics. Piškotek se izbriše 2 leti po namestitvi.

 • _gat – Piškotek storitve Google Analytics. Piškotek se uporablja za uravnavanje števila poslanih zahtevkov Google Analytics. Piškotek ne vsebuje informacij o uporabniku. Piškotek se izbriše 10 minut po namestitvi.

 • euCookie
  veljavnost: 30 dni
  opis: Piškotek, ki si zapomni vašo izbiro glede piškotkov

Več o piškotkih storitve Google Analytics >>

 

Prikaz ponudbe rabljenih vozil je na voljo v sodelovanju s stranjo Avto.net, ki uporablja naslednje piškotke:

 • ogledov:
  veljavnost: do konca seje,
  opis: Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno.
 • COOKizpis100:
  veljavnost: 3 mesece
  opis: Piškotki za namestitve pomagajo spletni strani, da si ta zapomni informacije, ki spremenijo, na kakšen način se spletna stran obnaša ali izgleda, kot vaš priljubljeni jezik ali regijo, v kateri ste.
 • Gdyn:
  veljavnost: časovno neomejen,
  opis: Uporablja se v kontekstu pojavnih oglasnih vsebin na spletnem mestu. Piškotek določa, kateri oglasi naj bodo prikazani obiskovalcem, in zagotavljajo, da se isti oglasi ne prikazujejo več, kot je bilo predvideno.
 • Gtest
  veljavnost: časovno neomejen,
  opis: Ta piškotek je nastavljen za zbiranje informacij o vedenju in navigaciji uporabnikov, ki se uporabljajo za optimizacijo spletnega mesta – piškotek Google Ads in Google Analytics omogoča tudi zbiranje informacij o obiskovalcih za tržne namene.

Več o piškotkih na avto.net >>

Možnost upravljanje piškotkov v brskalniku

Nekateri uporabniki ne želijo uporabljati piškotkov, zato večina brskalnikov ponuja možnost upravljanja piškotkov, kot vam ustreza. V nekaterih brskalnikih lahko nastavite pravila za upravljanje piškotkov za vsako posamezno spletno mesto, zato da imate natančnejši nadzor nad svojo zasebnostjo. Tako lahko onemogočite piškotke z vseh spletnih mest razen piškotkov, ki jim zaupate.

© 2024 Avtohiša Kranj - Prodaja novih vozil CITROËN

Izdelava in vzdrževanje: Utrdba d.o.o.