Avtohiša Kranj je postala uradni pokrovitelji voznega parka biatloncev – Avtohiša Kranj

Avtohiša Kranj je postala uradni pokrovitelji voznega parka biatloncev

Ponosni in veseli smo da bomo za naslednji dve leti mobilni partner in sponzor slovenske biatlonske ekipe, ki bo v tem času na cesti uživala v udobju in uporabnosti vozil znamke Citroën.

Smučarska zveza Slovenije (Zbor za biatlon) je z Avtohišo Kranj podpisala sponzorsko pogodbo in bo letos prevzela deset sponzorskih vozil Citroën. Slovenski biatlonci bodo tako na poti lahko uživali v udobju vozil znamke Citroën. S tem bo reprezentanci omogočena mobilnost in še boljši pogoji za delo.

Predaja ključev je potekala v Avtohiši Kranj, kjer je ključe za dve leti s ponosom predal direktor g. Luka Garin in slovenskim biatloncem zaželel veliko odličnih rezultatov in varnih kilometrov na cesti. Vodja panoge biatlon g. Janez Ožbolt se je ob tej priložnosti prisrčno zahvalil za izkazano podporo:

»Ponosi smo, da bo Citroën dve leti naš mobilni partner, vsekakor pa si želimo in verjamemo, da je to začetek dolgoročnega uspešnega sodelovanja. Taka podpora je neprecenljiva, kajti vrhunski biatlon brez dobrih in udobnih vozil enostavno ni možen. Biatloncem je tako zagotovljena osnovna potreba po mobilnosti in hkrati varnosti. Sodelovanje smo začeli v sezoni, ko imamo domače svetovno prvenstvo v biatlonu na Pokljuki, ki za slovenske biatlonce poseben izziv. Ponuja nam možnost predstaviti se javnosti v dobri luči z dobrimi rezultati, hkrati pa promovirati vse naše partnerje. Naš novi mobilni partner Citroën Avtohiša Kranj nam bo prav gotovo dal zagon za uspešno sezono ter zagotovil varne in prijetne vožnje.«

© 2024 Avtohiša Kranj - Prodaja novih vozil CITROËN

Izdelava in vzdrževanje: Utrdba d.o.o.